Her på siden kan du få et indblik i den undervisning, rådgivning, sparring og supervision, som kan danne udgangspunkt for facilitering og formidling af viden der virker hos jer. Dette uanset om målet er at hjælpe en borger med at fastholde eller opnå tilknytning til arbejdsmarkedet, eller om fokus ligger på at forebygge arbejdsrelateret fravær hos borgere med sygdom, handicap og/eller helbredsudfordringer.
Jeg tilbyder undervisning, som foruden at understøtte faglig refleksion, beslutningstagen og helhedsvurderingen af borgerens situation, også styrker den enkelte medarbejders forudsætninger for at indgå i et effektivt samspil med borgeren.
Herunder undervisning i kommunikation med borgere hvis arbejdsevne er udfordret af sygdom eller andre helbredsmæssige årsager (herunder rådgivning og vejledning), afklaring af bio-psyko-sociale ressourcer i forhold til arbejde, planlægning og løbende tilpasning af virksomhedsrettede indsatser, samt identifikation og håndtering af psykosociale faktorer, som har betydning for den enkeltes deltagelse i arbejde.
Undervisningens fokus, indhold og omfang aftales nærmere i forbindelse med opstarten af et samarbejde og undervisningen kan både danne udgangspunkt for kortere oplæg, længerevarende temamøder og hele kursusdage.
Målgruppen er sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter og andre frontmedarbejdere, som indgår i det direkte samspil med borgere, hvis arbejdsevne er udfordret af sygdom, handicap eller andre helbredsrelaterede årsager.
Jeg tilbyder rådgivning, som kan anvendes i både planlægningen, udviklingen, implementeringen, driften og evalueringen af den beskæftigelsesrettede indsats for borgere hvis arbejdsevne er udfordret af sygdom, handicap eller andre helbredsrelaterede årsager.
Herunder rådgivning om udvikling og effektmåling af borgerrettede indsatser, kvalitetssikring af job- og opfølgningssamtaler set ud fra et helhedsperspektiv, udvikling af metoder og redskaber som kan bidrage til afklaringen af borgerens helbredsressourcer og funktionsevne, samt kvalitetssikring af samspillet med aktører på sundhedsområdet.
Rådgivningen er særligt målrettet ledere, fagkonsulenter, koordinatorer og andre personer, som bidrager til udviklingen af de tilbud, processer og procedurer, som tegner retningen for den borgerrettede indsats hos jer.
Jeg tilbyder at deltage i sparring med sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter og andre medarbejdere, som samarbejder med borgere, hvis arbejdsevne er udfordret af sygdom, handicap eller andre helbredsrelaterede årsager.
Formålet hermed er at facilitere til viden, som understøtter den enkelte medarbejders muligheder for at skabe gode resultater i feltet mellem borgerens ressourcer og forudsætninger, lovgivningen og de organisatoriske muligheder.
Sparringen tager altid udgangspunkt i den enkelte fagpersons behov og vil ofte være knyttet til konkrete situationer eller problemstillinger fra praksis. Det præcise behov og fokus for sparringen afklares derfor i forbindelse med opstarten af et samarbejde, mens det konkrete udbytte som regel vil vise sig i form af nye perspektiver og konkrete handlemuligheder, skabelse af nye idéer til løsningen af de faglige opgaver og/eller større indsigt i konkrete redskaber og værktøjer som understøtter opgaveløsningen.
Jeg tilbyder supervision til sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter og andre medarbejdere, som indgår i det direkte samspil med borgere hvis arbejdsevne er udfordret af sygdom, handicap eller andre helbredsrelaterede årsager.
Formålet hermed er at sætte fokus på den professionelle rolle, som foruden et fagligt og relationelt aspekt, også indeholder en mere personlig dimension, samt at facilitere til viden som understøtter faglig udvikling og refleksion over egen praksis.
Supervisionens formål, fokus og ramme aftales nærmere i forbindelse med opstarten heraf, mens de overordnede resultater ofte vil komme til udtryk i form af faglig udvikling og en styrket kvalitet i det daglige arbejde. Blandt andet som følge af et øget fokus på personlige og faglige aspekter af egen praksis, en tydeligere retning i forhold til udførelsen af det daglige arbejde og udvikling af nye perspektiver på egen praksis.